Open tuindagen kwekerij ‘De Gentiaan’

Onze open tuindag wordt in 2017 gehouden op 2e Paasdag 17 april van 10.00 uur tot 16.00 uur. De kwekerij is gelegen aan de Woestijnenweg 34, 8026 PJ Zwolle (Wijthmen).

Ook dit jaar hebben we weer een heel bijzonder assortiment rots- en alpenplanten, diverse bolgewassen en laagblijvende vaste planten en opgemaakte schalen voor balkon of terras.
Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment dwergconiferen en dwergheesters van Herman Geers uit Boskoop, website: www.hgeers.nl

Even als voorgaande jaren zal ook dit keer medewerking worden verleend door een aantal collega/hobby kwekers. Een unieke gelegenheid voor het aanschaffen van zeer zeldzame planten of om gezellig even een praatje te maken. Kortom reden genoeg om even langs te komen op 2e Paasdag.

De volgende collega/hobby kwekers verlenen hun medewerking:
Johan van den Akker uit Ens
Geert Borgonje uit Raalte
Frits Litjens uit Leuningen
Ap Peppelenbos uit Gorsel
Bart Wortelboer uit Eelde.

Overige activiteiten.
Jan Beekman uit Vaassen komt weer met glas in lood. Hij verkoopt diverse producten zoals vlinders, bloemen en zelfs engelen. Geweldig mooi om dit te zien.
Verder is er een kraampje voor de Stichting Kinderhulp Beregszasz. Deze stichting zorgt er voor dat kinderen uit de Oekraine naar Overijssel kunnen komen voor een periode van 3 weken bij gastgezinnen.
Ze verkopen o.a. voorjaarskransen en diverse producten uit de Oekraine. De opbrengst van deze producten is bedoeld voor deze stichting. Website: www.kinderhulpberegszasz.nl

Contante betaling.
Omdat wij niet over een pin-apparaat beschikken zou ik u willen vragen om contant af te rekenen. Voor grote bedragen kunnen we een regeling treffen door middel van het invullen van een machtigingsformulier. Tijdens de open dag is het meestal druk met het afrekenen. Mocht u over weinig tijd beschikken dan mag u ook zelf het te betalen bedrag noteren en bij ons komen afrekenen.

U bent van harte welkom op onze open tuindag of op een van onze andere openingsdagen. Zoals gebruikelijk is de toegang het parkeren en de koffie of thee gratis.

Website: www.degentiaan.com
Video open tuindag 2016: https://youtu.be/3EzpwZXijSM