Open tuindagen kwekerij ‘De Gentiaan’

Graag willen wij u uitnodigen voor onze open tuindag op 2e Paasdag 22 april van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd een bijzonder assortiment planten aan te bieden. Verder is er volop keus in lage vaste planten en divers bol- en knolgewassen en opgemaakte schalen voor balkon of terras. En niet te vergeten de dwergheesters en dwergconiferen van Herman Geers uit Boskoop. Omdat wij gezien onze leeftijd geen grote aantallen per soort kweken lijkt het ons verstandig wanneer u speciaal voor een bepaalde soort komt om dan even contact met ons op te nemen of die nog op voorraad is. 

In 2019 wordt medewerking verleend door een aantal collega/hobby kwekers n.l. Geert Borgonje uit Raalte, Frits Litjens uit Leuningen. Ap Peppelenbos uit Gorsel, Bart Wortelboer uit Eelde, en de cactusvereniging Succulenta afd. Zwolle. Ook zal er weer glas in lood worden aangeboden in de vorm van vlinders, bloemen end. Voor het goede doel is er weer een verkoop van diverse producten uit de Oekraïne.

Openingstijden
Onze normale openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Buiten deze openingstijden bent u ook van harte welkom maar dan alleen op afspraak.
Op Hemelvaartsdag 30 mei zijn we eveneens geopend maar dan zijn er geen bijzondere activiteiten. De Pinsterdagen zijn we gesloten evenals op vrijdag 19 juli.

Verkeerssituatie
De verkeerssituatie naar onze kwekerij is veranderd. Vanaf Zwolle ligt er nu een vierbaansweg de N 35. Vervolgens neemt u de afslag Wijthmen/ Dalfsen.
In Wijthmen slaat u rechtsaf daarna meteen weer linksaf. U bevindt zich dan al op de Woestijnenweg. Een doodlopende weg waar aan het eind van deze weg onze kwekerij is gelegen.
Er is bij onze kwekerij voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

We gaan er weer een gezellige dag van te maken en zoals u weet is de koffie of thee gratis.

Tot ziens op onze open tuindag of op een van onze ander openingsdagen.

Kwekerij De Gentiaan
Woestijnenweg 34
8026 PJ Zwolle (Wijthmen)
Tel. 0529-402188
Website: www.degentiaan.com
info@degentiaan.com